5 Flat παπούτσια για να απολαμβάνεις τις βόλτες σου με άνεση και στυλ.

Τα παπούτσια είναι οι πρωταγωνιστές της φετινής Άνοιξης.

 Όσο και αν μου αρέσουν τα ψηλοτάκουνα η αλήθεια είναι  πως δεν θα μπουν ποτέ στη λίστα των αγαπημένων μου.

 

Τα τελευταία χρόνια διάσημοι σχεδιαστές αποθέωσαν τα χαμηλά παπούτσια. Η επιστροφή του ανδρόγυνου έγινε must. Τα slippers φάνηκαν επίσης ιδιαίτερα χρηστικά εν μέσω και της πανδημίας.   

 Ακόμα και μέσα στο σπίτι, πρωταγωνιστικό ρόλο στις ζωές μας έχουν και τα sneakers, θα υπάρχει πάντα μια σχέση αγάπης μεταξύ μας αφού ένα τέτοιο  παπούτσι θα μας προσφέρει άνεση και λύτρωση ενώ δεν θα προδώσει ποτέ την αισθητική και το στυλ μας

Ιδανικά  με φορέματα και τέλεια εναλλακτική στο γραφείο με ένα σακάκι.

Τα αγαπημένα σανδάλια σε όλες μας που είναι σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να φορεθούν σε όλες τις εμφανίσεις σας και για όλες τις ώρες  από το πρωινές βαπτίσεις μ’ ένα κοκτέιλ φόρεμα μέχρι και το βράδυ για ένα ποτό με τους φίλους σου με ένα ψηλόμεσο τζιν  σορτσάκι ή βερμούδα.

Hot items και αυτής της Άνοιξης είναι και τα πέδιλα με τους ιμάντες συνδυάζοντας τα με φορέματα, όπως επίσης και με πιο Athleisure υφάσματα όπως φούτερ, φόρμες, όμορφα μακό της εποχής, βαμβακερά και οργανικά ρούχα ( eco friendly ).

 Στο τέλος άφησα τα Fisherman Sandals / τα δερμάτινα σανδάλια με την χοντρή σόλα που πιθανότητα τα έχεις φορέσει και στη παιδική σου ηλικία .

Συνδύασε τα εύκολα με όλα σου τα φορέματα, λινές παντελόνες ή ακόμα και με ένα καλοκαιρινό κοστούμι. Μην ξεχνάς ποτέ λοιπόν ότι ένα άνετο flat παπούτσι δεν στερείτε ποτέ το στυλ.

❤️ XXX ❤️

Μπορεί να σας αρέσουν...