Fashion στην εποχή της καραντίνας!

Πως η πανδημία έφερε την μεγαλη ανατροπή στη ζωή μας! ακόμα και στον τρόπο που ντυνόμαστε!

Η μόδα είναι μέρος της κοινωνίας που ζούμε. Ο τρόπος που ντύνεται ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού καθορίζεται απο τις εκάστοτε προτάσεις των μεγάλων σχεδιαστών καθε σεζόν, οι κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις συνήθως δεν επηρεάζουν την μόδα . Στην περίπτωση της πανδημίας Covid-19 ισχύει απόλυτα και το κάθετι που συμβαίνει έχει αντίκτυπο και στην μόδα αλλα και στον τρόπο που ντυνόμαστε.

Για παράδειγμα, όταν οι μετακινήσεις περιορίζονται μέχρι το σούπερ μάρκετ και επιβάλλεται ο κατ’ οίκον περιορισμός σίγουρα ο τρόπος που ντυνόμαστε διαφοροποιείται.

Μέσα σε μια νύχτα ξεχάσαμε τα ψιλοτάκουνα και τα πανέμορφα φορέματα. Η νέα γενιά των πραγμάτων μας φέρνει στο προσκήνιο φόρμες ,άνετα t-shirt, φούτερ και πλεκτά!

Μέσα σε τόσο δύσκολες καταστάσεις , η ψυχολογία μας αλλάζει, ακόμα και οι σκέψεις μας επηρεάζονται. Ενδυματολογικά έτσι δύο πράγματα θα συμβούν , ή θα αγοράσεις άνετα ρούχα όπως αυτά στις παρακάτω φωτογραφιες, γιατί η άνεση είναι πάνω απο όλα:

Ή να επενδύσεις σε ένα καλό κλασσικό διαχρονικό κομμάτι όπως αυτό γιατί προτεραιότητα έχει η κλασσική αξία. :

Όσο λοιπόν θα είμαστε σπίτι κάποιες απο εμάς επιλέγουν την πιο stylish εκδοχή. Εκτός απο ζεστές να παραμείνουν και In-fashion, για παραδειγμα ένα πλεκτό φόρεμα ή μια πλεκτή παντελόνα είναι απόλυτα cosy σε αυτή την περίπτωση, πλεκτά φορέματα που θα ήθελες να φορέσεις :

που μπορούνε να συνδιαστούνε όμορφα με καλτσούλες και χνουδωτές παντόφλες που είναι και αυτές must της εποχής!

Lounge παντελόνες που θα χαρείς οσο τίποτα άλλο, συνδιασμένες με πλεκτές ζακετουλες που τις αγαπαμε.

Είναι πιο ευγενικό για το σώμα μας να φορέσουμε υλικά φυσικά όπως t-shirt απο οργανικό βαμβάκι :

Products in this post

Μπορεί να σας αρέσουν...